Home / Uncategorized / Васко Ковачевски:Битола ќе добие жена градоначалник!

Васко Ковачевски:Битола ќе добие жена градоначалник!

СДСМ и коалицијата ја номинираат професорката   Наташа Петровска како кандидат за градоначалник на Општина Битола.
Сите наши 12 номинирани можни кандидати, секој на свој начин ја имаше изготвено предлог програмата и визијата за Битола. Честитки за сите нив!
Заедно со граѓаните, на овие локални избори уште во прв круг ќе се избориме за уште една победа.
Битола, позната како најградскиот град, ќе добие жена градоначалник.
Битола заслужува повеќе и подобро! напиша во својот Фејзбук статус локалниот лидер на СДСМ, Васко Ковачевски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*