Don't Miss
Home / Uncategorized / Владиката Петар задржан на скопскиот аеродром

Владиката Петар задржан на скопскиот аеродром

Попаднево Владиката Петар од страна на финансовата полиција бил задржан на скопскиот аеродром.

Владиката преспанско-пелагонски Петар,  потврди дека бил задржан на скопскиот аеродром од финансиска полиција, но дека наводно  била направена грешка во процедурата.

„Ме задржаа на аеродром, но беше направена грешка. Кога луѓето сфатија што направиле, ми се извинија и јас сега патувам за Австралија, изјави  владиката Петар,кој не сакаше да каже кои биле причините за неговото задржување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*