Home / Македонија / Вранишковски останува во затвор

Вранишковски останува во затвор

Јован Вранишковски денеска нема да излезе од затвор.

Обвинителството во последен момент поднесе жалба на Решението за условен отпуст на Вранишковски. До разгледувањето на жалбата на Обвинителството, тој останува во затвор.

Минатата недела од Обвинителството соопштија дека нема да поднесат жалба на одлуката за пуштање на свештеникот на слобода, но сепак ја сменија одлуката непосредно пред најавеното ослободување на Вранишковски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*