Don't Miss
Home / Uncategorized / Заев:Паѓа дожд,Паѓа Груевски

Заев:Паѓа дожд,Паѓа Груевски

Денеска цел ден паѓа дожд. Не паѓа само дожд во Македонија, паѓа и Никола Груевски. Паѓа ВМРО-ДПМНЕ на ниво на цела Македонија.  Од вечерва почнуваме ново поглавје. Ни се испразнија градовите и селата. Да покажаме дека завршува владеењето на сите градоначалници послушници на Груевски.  истакна Заев во Кочани.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*