Home / Галерија

Галерија

Расте интересот за вакцинирање

По драматичното зголемување на бројот на заболените од корона врусот и најавата за воведување на рестриктивни мерки од понеделник, 16 август за сите оние кои не се вакцинирани, расте бројот на заинтерсираните битолчани за вакцинирање. Во вакциналниот пункт постојано доагаат ...

Read More »

Битолските пензионери бараат повеќе клубови за нивните членови

                                   Битолските пензионери бараат во Урабните заедници во Битола да се отворат поголем број на пензионерски клубови, за разонода.             Ваквото барање пензионерите и го презентираа на градоначалничката на Битола, Наташа Петровска на денешната средба, која по сите здравствени ...

Read More »