Home / Tag Archives: ѓубре

Tag Archives: ѓубре

Над 500 големи вреќи со отпад беа собрани во денешната масовна акција за чистење ѓубре во Битола.

По препораките од Владата на Република Македонија, денешната сабота да се искористи за чистење, административните работници од Битола масовно се вклучија во акцијата на повеќе локации во градот. Покрај вработените во Општина Битола и јавните претпријатија од градот, на терен ...

Read More »