Home / Tag Archives: ѕтре

Tag Archives: ѕтре

Утре завршни зборови за “Транспортер“

Утре во Скопје ќе продолжи судењето на судскиот процес “Транспортер“ На утрешнпто судење ќе се одржат завршните зброви на обвинетите . На утрешното судење треба да се појави и градоначалникот Владимир Талески, кој не се појави на претходното судење поради ...

Read More »