Home / Tag Archives: јаглен

Tag Archives: јаглен

Младите од Пелагонија промовираа иновативни решенија за новата енергетска визија за Битола

Младите од Битола и Пелагонискиот регион на денешниот настан „Нова енергетска визија за Битола“ што се одржа на платото пред Офицерскиот дом преку креативни изработки промовираа решенија и иновации за намалување на потрошувачката на енергија и подобрување на енергетската ефикасност. ...

Read More »