Home / Tag Archives: јама

Tag Archives: јама

“Санитарна јама“ на влезот од Ресен за Битола

                  Денеска на влезот од Ресен за Битола, над бензиската  пумпа на “ Макпетрол “ е монтирана “ санитарна јама “ за дезинфекција на сите патнички и товарни возила кои влегуваат во градот.           Со поставувањето на оваа “ санитарна ...

Read More »