Home / Tag Archives: Јелена

Tag Archives: Јелена

Јелена Томашевиќ ќе пее на Фестивалот “ Музика од светот“

Во организација на Центарот за култура од 15 до 17 ноември, во Битола ќе се одржи 11-то издание на традиционалниот фестивал „Музика од светот”. Годинава на фестивалот, публиката ќе има можност да ужива во три големи концерти, што ќе се ...

Read More »