Home / Tag Archives: ЈКП

Tag Archives: ЈКП

Реконструкција на “Крушевска“

Започна реконструкцијата на улицата „Крушевска Република“ од местото на спојување со улицата „Иво Лола Рибар“. Екипите на КЈП „Нискоградба“ работат на поставување на атмосферска канализација, додека пак екипите на ЈКП „Водовод“ работат на поставување на водоводна мрежа. Предвидено е по ...

Read More »