Home / Tag Archives: ќасот

Tag Archives: ќасот

Изборот на најуспешните директно на ТВ“ Тера“

Поради огромниот интерес кој владее за “Изборот на најуспешните битолчани за 2019 година“ во организција на Битолски весник редакцијата на Битолски весник, во договор со сопственикот на телевизијата одлучија, како и во сите изминати години инастанот директно да се пренесува ...

Read More »