Don't Miss
Home / Tag Archives: 10.000 евра

Tag Archives: 10.000 евра

Директорите на училиштата на распит кај советниците

Откако со законските измени е продолжен мандатот на советниците, Советот на општината Битола, по подолга пауза, утре на 23 јуни ќе ја одржи својата 65  седница. На дневен ред  на седницата се наоѓаат  дури 36 точки. На оваа седница на ...

Read More »