Home / Tag Archives: 11 години

Tag Archives: 11 години

Груевски е веќе минато

На обраќањето на Никола Груевски  на прославата на ВМРО ДПМНЕ со реакција се јавија од СДСМ. „11-те години власт на ВМРО-ДПМНЕ под водство на Никола Груевски ќе бидат запаметени единствено како години на криминал, корупција, сиромаштија и масовно иселување на ...

Read More »