Home / Tag Archives: 2015

Tag Archives: 2015

Усвоени развојни планови во Општината за период 2015-2017 година

На седницата на Советот на Општина Битола беше усвоена и програма за развојни планови во Општина Битола за периодот од 2015 до 2017 година. -И оваа година продолжуваат инфраструктурните и капитални објекти во Битола како киното Манаки, АРМ еден и ...

Read More »