Don't Miss
Home / Tag Archives: 2018година

Tag Archives: 2018година

Со координација до подобри резултати

Раководителката на Секторот за дејности од јавен интерес од Општина Карпош, Анета Марковска-Илиевска, денеска во просториите на ООУ „Лазо Трповски“ одржа координативен состанок со ангажираните образовни и лични асистенти, кои работат со децата со пречки во развојот кои се школуваат  ...

Read More »