Home / Tag Archives: 25

Tag Archives: 25

Од 38, 25 пратеници на ВМРО ДПМНЕ се за предвремени избори

Досега 25 членови на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, која сега е сведена на 38 парламентарци, се потпишани на барањето за одржување предвремени парламентарни избори и формирање техничка влада – 100 дена претходно. Ова го јавуваат  извори од парламентарното мнозинство, според ...

Read More »