Don't Miss
Home / Tag Archives: 250

Tag Archives: 250

Над 250 битолчани конкурираат за субвенции за клима уреди

                      Заклучно со денешниот ден, точно 253 битолчани поднеле барање до Општинската администрација за добивање субвенции за набавка на клима уред, информираат од општина Битола.             Интересно е што само првиот ден по објавувањето на јавниот повик за субвенции ...

Read More »