Don't Miss
Home / Tag Archives: 52

Tag Archives: 52

Могилска брачна двојка се венча во Новаци по 52 години брак

Брачната двојка Магда (70) и Симон Пивковски (73) од Могила, денеска, дури по 52 години брак се венчаа в црква. Венчавката се одржа во  црквата во соседната општина Новаци во рамките на традиционалната  манифестација  „Македонска етно венчавка”, која секоја година ...

Read More »