Home / Tag Archives: 9 мај

Tag Archives: 9 мај

Одбележан Денот на Европа

По повод Денот на Европа 9 Мај, кога започна пресвртниот момент во кој е дефиниран идниот изглед на Европа, на Плоштадот Магнолија во организација на Општина Битола, ЕУ инфо точката и Делегацијата на ЕУ се одржа традиционалната манифестација посветена на ...

Read More »