Home / Tag Archives: АБЦ

Tag Archives: АБЦ

Металец заминува во стечај?!

Иако засега нема официјална потврда за тоа, сепак од добро информирани извори порталот на Битолски весник дознава дека една од најстарите фабрики во Битола, за производство на шпорети Металец заминува во стечај. Со оглед на тоа што Металец е приватна ...

Read More »