Home / Tag Archives: АД ЕСМ

Tag Archives: АД ЕСМ

Поради пукање на цевка испадна од мрежа блокот во РЕК „Битола“

Во текот на изминатиот период, како резултат на направените анализи на пазарот на електрична енергија, направена беше набавка на електрична енергија, со поволни цени кои на АД ЕСМ му овозможуваат намалување на трошоците на работа. Токму поради тоа РЕК Битола ...

Read More »

ЕСМ ги раздвои елементите во логото

АД ЕСМ симболично ги раздвои елементите во своето корпоративно лого во насока на подигање на јавната свест за потребата од социјална дистанца во услови на пандемија. Пораката на логото е ,,Да се држиме заедно, но да одржувамe дистанца”. АД ЕСМ ...

Read More »