Home / Tag Archives: Афоризми

Tag Archives: Афоризми

Афоризми

Ништо не е чудно што до младите не стигнува ни една критика, кога по цел ден ги боли увото. Никако да порасни, со две години беше татин син, со пеесет европско дете.             Овие денови пред изборите некои се превртуваат ...

Read More »