Don't Miss
Home / Tag Archives: акти

Tag Archives: акти

Работотилница за зајакнување на пристапот до правда во Новаци

Адвокати ангажирани во имплементацијата на проектот „ Мобилни тимови за правна поддршка на поединци и семејства со ниски приходи“ финансиран со средства од Европска Унија ги едуцираа жителите на општина Новаци. Целта на проектот е зајакнување на пристапот до правда ...

Read More »