Home / Tag Archives: активност

Tag Archives: активност

Павле Трајанов: Да се демонтира авторитарниот систем

Демократскиот сојуз оценува дека изминатите сто дена беа успешни и исклучителни тешки за Македонија и Владата. „Клучно е што полека се демонтира еднопартискиот и авторитарен систем и започнува дисперзија на власта и одговорноста, како клучна претпоставка за слобода на мислата ...

Read More »