Home / Tag Archives: акциски план

Tag Archives: акциски план

Регионална расправа за инвестициите во македонското водостопанство

  Во организација на Управата за водостопанство на Република Македонија, во малата сала, на Центарот за култура во Битола, деновиве се одржа регионална расправа за Акцискиот план и инвестициите во македонското водостопанство за период од десет години. -Станува збор за ...

Read More »