Home / Tag Archives: акварел

Tag Archives: акварел

Акварелен музички спектакл во Карпош

Прекрасни акварели нацртани од рацете на врвни уметници од Македонија и светот, вечерва го красеа платото на Т.Ц Лептокарија. Во рамките на претпоследната вечер од „Културното лето Карпош-2017“, беше поставена изложба од собраните дела на уметниците кои учествуваа на осмиот ...

Read More »