Home / Tag Archives: аматерска

Tag Archives: аматерска

Детска аматерска театарска претстава „Бамби во светот на бајките”

Во салата во Општина Новаци членовите на драмската работилница од Културно- иновативниот клуб Новаци во соработка со “Дизни кидс“ од Битола ја одиграа премиерно детската аматерска театарска претстава „Бамби во светот на бајките”. Претставата беше дел од одбележувањето на 10 ...

Read More »