Don't Miss
Home / Tag Archives: амбиент

Tag Archives: амбиент

ВМРО:Народни стражи ќе ги чуваат гласачките кутии

Во отсуство на реакција од страна на државните институции ние како партија ќе се саморганизираме со народни стражи – гарант на демократијата и граѓанската волја, најави денеска Спиро Ристовски, претседател на Републички изборен штаб на ВМРО-ДПМНЕ. -Тимови од ВМРО-ДПМНЕ се на ...

Read More »

Широк сокак разубавен со нова урбана опрема

Во срцето на Битола пред зградата на Офицерскиот дом е поставена нова урбана опрема која го разубави Широк сокак. Поставени се нови корпи за отпадоци, 100 нови жардињери за цвеќињата и украсен камен поставен на дрворедот. -Исто така на каделабрите ...

Read More »