Home / Tag Archives: Амина

Tag Archives: Амина

Анима Мунди со барање:Катанец за ЗОО Битола

„Анима Мунди“ реагира на состојбата во Зоолошката градина во Битола, барајќи трајно да и се одземе дозволата за работа, а сите животни да бидат одземени и испратени во центри за ресоцијализација на диви животни во Европа. „Мртов волк, мртви птици ...

Read More »