Home / Tag Archives: Андонов

Tag Archives: Андонов

Дождот го скрати протестот на ВМРО ДПМНЕ

По четириесетина минути откако почнаа да се собираат поддржувачите, заврши протестот на ВМРО-ДПМНЕ пред Кривичниот суд со барање веднаш да се ослободат сите притворени за настаните на 27 април. -Ги апсат под измислени обвиненија нашите браќа и сестри и тоа ...

Read More »