Home / Tag Archives: Андреј Гинов

Tag Archives: Андреј Гинов

Андреј Гинов е новиот директор на ЈКП „Водовод“

Андреј Гинов е ново избраниот директор на Јавното комунално претпријатие „Водовод“ Битола. Гинов е роден на 12.07.1984 година, а магистрирал безбедност при работа. Во досегашниот период, бележи 17 годишно работно искуство во ЕЛЕМ – РЕК „Битола“. Неговото назначување доаѓа по ...

Read More »