Home / Tag Archives: Андреј Жерновски

Tag Archives: Андреј Жерновски

Либералдемократите од Битола бараат оставка на Андреј Жерновски

Вчера во Битола престојуваше лидерот на ЛДП и актуелен градоначалник на општината Центар Скопје, Андреј Жерновски. Но да знаеше како ќе помине сигурно тој немаше воопшто да допатува во Битола. Според блиски извори на порталот на Битолски весник, најпрво младите ...

Read More »