Home / Tag Archives: Ангела христовска

Tag Archives: Ангела христовска

„Биди малку смела“ – мотивациски работилници кои поттикнуваат самоистражување

Здружението на граѓани за поинакво делување АРТАКТ Битола го реализираше проектот „Биди малку смела“ кој е поддржан од Министерство за култура како проект од национален интерес. „Биди малку смела креира“ креира “сигурен простор” кој иницира будење на сочувство и меѓусебна ...

Read More »