Home / Tag Archives: Ангели

Tag Archives: Ангели

Што донесува новиот број на ФОКУС

ЗА НЕШТАТА ДА СТАНАТ ПОЈАСНИЗаев околу себе знае да собере сомнителни типчиња кои се синоним за лошо друштво кoe деновиве, кога сме сведоци на мега-скандалот со рекетот врз Камчев, му се удира од глава. Во СДСМ веќе го бараат неговиот ...

Read More »