Home / Tag Archives: Ангро маркет

Tag Archives: Ангро маркет

Отворен вински ресторан во винарската визба на Лозар

Со отворањето на екслузивниот ресторан во Битола, Ангро маркетинг го комплетираше својот концепт, според кој на едно место може да се најде се. Со овој ресторан Ангро маркетинг инвестира во развојот на угостителството. Првата асоцијација за вакви ресторани е дегустирањето ...

Read More »