Home / Tag Archives: Ансамбл. Хрватска

Tag Archives: Ансамбл. Хрватска

Театарскиот ансамбл “Пучка сцена“ од Хрватска ќе гостува во Битола

Mакедонско- хрватското друштво и хрватски културен центар “Марко Марулиќ“ во соработка со Центарот за култура, го организираат гостувањето на театарскиот ансамбл “Пучка сцена“ од Херцеговац, Република Хрватска со претставата “Се гледаме на ден Хааг“. Претставата ќе се изведе во сабота ...

Read More »