Home / Tag Archives: апликанти

Tag Archives: апликанти

Од 290 апликанти 190 битолчани добија субвенции за инвертери

                    Од вкупно 290 апликанти кои конкурираа на објавениот јавен повик од Општина Битола за  субвенцинирање  за купување клима уреди – инвертери за 2019 год.одобрени се 190 апликации.  Вкупната сума на обезбедените средства од  Општината изнесува  2. 500. 000 ...

Read More »