Don't Miss
Home / Tag Archives: апликации

Tag Archives: апликации

Земјоделците од пелагонискиот регион на едукација за ИПАРД програмата

Во  општина Новаци беше организирано предавање и советување за ИПАРД програмата 1 и 2,начинот на аплицирање и искористување на овие фондови од страна на претставници од Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство на Република Македонија. На обуката присуствуваа градоначалникот на општина ...

Read More »