Home / Tag Archives: аптека

Tag Archives: аптека

Нов грабеж на аптека

На 23.03.2018 година околу 18.45 часот во аптека на ул. „Ордан Николов“ во Битола непознат сторител извршил разбојништво. Сторителот  со закана со пиштол од вработените одзел 80 шишенца (по 10мл) „метадон“, околу 2000 денари, мобилен и фиксен телефон, по што ...

Read More »

Тешка кражба на земјоделска аптека во Битола

Непознат сторител извршил тешка кражба и од земјоделска аптека во Битола успеал да украде 8.100 денари, земјоделски и ветеринарни лекови во вредност од околу 480.000 денари. Времето кога крадецот влегол во аптеката не се знае. Непознатиот сторител кражбата ја извршил ...

Read More »