Home / Tag Archives: армијата

Tag Archives: армијата

Објавен Законот за јазиците

Министерството за правда и Секретаријатот за спроведување на Охридскиот договор го објавија официјалниот текст на Предлогот на Законот за употреба на јазиците, кој е во собраниска процедура за усвојување. Сите заинтересирани граѓани текстот од Предлог законот можат да го најдат ...

Read More »