Home / Tag Archives: аспект

Tag Archives: аспект

Битола ќе набави две електрични возила

Општината Битола преку проект за прекугранична соработка со Грција, ќе набави две електро-транспортни возила, односно еден минибус и едно помало возило, кои што ќе бидат ставени во функција на граѓаните и учениците. Денеска состанокот во Општина Битола беше од технички ...

Read More »