Home / Tag Archives: аудио

Tag Archives: аудио

Ел Чека:Имам над 6.000 “бомби“

Ел Чека отворено вели дека има повеќе од 6.000 аудио снимки добиени од ocyдените членови на „кумановската група“ кои се наоѓаат во затвop. СЈО и ОТА беа формирани токму со цел да се прекинат злоупотребите направени во државните органи во ...

Read More »

Нинџа имал колекција од аудио снимки и фотографии

Судењето за случувањата во Собранието на Република Македонија на 27 април минатата година се одложува за 20 декември, кога ќе треба да бидат изведени дополнителни докази предложени од одбраната на обвинетите. Дополнителни докази има одбраната на обвинетите Крсто Мукоски, Митко ...

Read More »

Лајонс- клуб Битола ја промовираше аудио- книгата “Вечноста на Битола“

Денеска, Лајонс клуб- Битола ја промовираше   аудио- книгата “Вечноста на Битола“ во рамки на одбележувањето на 9 октомври, лајон- светски ден на видот. Првата аудио- книга е снимена на македонски и англиски јазик. Во книгата се сметени теми од ...

Read More »