Home / Tag Archives: Австрија. сили

Tag Archives: Австрија. сили

Карин:Спорот за името пред решение

Австриската министерка за надворешни работи на ЕУ, Карин Кнајсл, порача дека е постигнат важен напредок во спорот за името, и посочи дека регионот на Западниот Балкан е од геополитички интерес за Европската Унија. – Повеќе пати имав прилика да се ...

Read More »