Home / Tag Archives: Азевски

Tag Archives: Азевски

МЕРКИТЕ МОРА ДА СЕ ГЛЕДААТ КАКО ЦЕЛИНА – ГЛЕДАНО ПОЕДИНЕЧНО И ОД СВОЈ АГОЛ РЕСКИРАМЕ СЕ`

5.3.2020 год. – Барањата на компаниите и реалната можност на државата да бидат избалансирани, двете страни ги приближуваат ставовите со преговори 29.3.2020 год. – Трасирани, мерките елаборирани, компаниите фрустрирани 6.4.2020 год. – Нафтоводот, железницата, парафискални давачки, ЕЛ-1, царински ставки, акцизи ...

Read More »

Бранко Азевски избран за претседател на Коморскиот инвестициски форум

Бранко Азески, претседател на Стопанската комора на Македонија од идниот месец ќе биде именуван за претседател на Коморскиот инвестициски форум. Одлуката е донесена на денешната седница на Управниот одбор на КИФ. „Од основањето на Коморскиот инвестициски форум како заедничка институција ...

Read More »