Home / Tag Archives: Баге

Tag Archives: Баге

Благој Стефановски добитник на наградата за животно дело на Битола

                                              Екс министерот за култура и долги години директор на Народниот театар Битола  Благоја Стефановски-Баге е годинешниот добитник на наградата 4-ти Ноември за животно дело што Општина Битола ја доделува  по повод  4 Ноември денот на ослободувањето на Битола.    ...

Read More »