Don't Miss
Home / Tag Archives: Барак Обама

Tag Archives: Барак Обама

Обама како Дедо Мраз дели подароци на болни дечиња

Поранешниот претседател на САД, Барак Обама облечен како Дедо Мраз однесе подароци во детската болница во Вашингтон. – Имав прилика да разговарам со некои од дечињата и нивните семејства. Јас како татко на две ќерки можам да замислам како е ...

Read More »