Don't Miss
Home / Tag Archives: баталјон

Tag Archives: баталјон

Концерт на воениот оркестар на АРМ во Битола

Воениот оркестар на Армијата на Република Македонија денеска на Широк Сокак во Битола ќе има свечен настап и ќе одржи концерт. Воениот оркестар е дел од Баталјонот за почести кој е основан на темелите на Првата Гардиска Бригада која е ...

Read More »