Home / Tag Archives: Базар

Tag Archives: Базар

Новогодишен базар на Магнолија

                             Во организација на  Општина Битола и Ротари клубот  “Широк Сокак- Битола “  на плоштадот Магнолија се одржа “ Битолскиот новогодишен базар”. Нај базарот  учествуваа компании и индивидуалци, кои  ги изложија и продаваа своите производи. Средствата од новогодишниот ...

Read More »

Се одржа новогодишен хуманитарен базар

                   Во организација на здружението “ Златно перо “ во саботата во Битола, поточно во хотелот  “Епинал”се одржа „Новогодишен хуманитарен базар”. На новогодишниот базар голем број приватници, меѓу кои пицеријата “ Шведскиот “, вила “ Диово “,” Ракотворби”,  “ СН ...

Read More »

Пелистерски новогодишен базар

В петок на ден 21.12.2018 год.    со почеток во 18:00 часот. на локацијата  хотел ресторан “Шумски фенери”, скијачкиот клуб Пелистер организира “Пелистерски новогодишен базар” Собраните средства ќе се наменат за унапредување и развој на скијањето и бордањето во рамките на ...

Read More »