Home / Tag Archives: бебедносни

Tag Archives: бебедносни

Хоспитализираните припадници на безбедносните сили се во стабилна состојба

Министерството за здравство соопшти дека сите хоспитализирани припадници на безбедносните сили на Република Македонија, што се наоѓаат на Хируршките клиники во Скопје, се во стабилна здравствена состојба. Во моментов, на Хируршките клиники во Скопје, згрижени се 20 пациенти и сите ...

Read More »